تبادل فرهنگ و اندیشه

مانور قدرت با استفاده از «حق شهروندی» رأی دادن در انتخابات ۸ تیر /بخشی از آرای خاموش وارد میدان می شود

معاون وزیر کشور دولت روحانی می‌گوید: در شرایط فعلی امکان دارد دلخوری‌هایی وجود داشته باشد، که بخشی از آن اقتصادی است، بخش دیگر امکان دارد فرهنگی و سیاسی باشد اما بنده به عنوان کسی که دستی در آتش داشتم و همیشه گوش و کنار کشور خادم مردم بودم، عرض می‌کنم که انتخابات استفاده از یک حقوق شهروندی است و ما باید از حقوق خودمان استفاده کنیم. از هیچ کجای دنیا نمی‌آیند که مشکل ما را حل کنند و یا دلشان به حال ما بسوزد.

مانور قدرت با استفاده از «حق شهروندی» رأی دادن در انتخابات ۸ تیر /بخشی از آرای خاموش وارد میدان می شود

به گزارش تبادل فرهنگ و اندیشه، «انشالله میزان مشارکت به ۶۰ و ۶۵ درصد برسد»، «آرای خاکستری تحریک شده است.»،«انتخابات یک حق شهروندی است که باید استفاده کنیم» این جملات بخشی از اظهارات علی اصغر احمدی، معاون سیاسی وزارت کشور دولت روحانی چند ساعت مانده به چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری است.

احمدی در قسمت دیگری از این گفتگو به اهمیت مشارکت در انتخابات می‌پردازد و با نگاه دیگری به مشارکت در انتخابات می‌پردازد و آن را از جمله مولفه‌های قدرت ارزیابی می‌کند.

در ادامه گفتگوی تبادل فرهنگ و اندیشه با علی اصغر احمدی، معاون وزیر کشور در دولت روحانی را می‌خوانید:

****

علی اصغر احمدی، معاون وزیر کشور در دولت روحانی در گفتگو با تبادل فرهنگ و اندیشه پیرامون اهمیت مشارکت در انتخابات ریاست جمهوری گفت: مولفه‌های قدرت در همه جوامع عبارتند از قدرت مالی، پولی، نظامی و سایر موارد که شاید قابل شمارش باشند اما آنچه که در یک کشور اهمیت دارد، حضور مردم در صحنه‌هایی است که به دفاع از تمامیت ارزی می‌انجامد و مردم آن کشور هویت خود را اعلام می‌کنند و می‌گویند ما کشورمان را دوست داریم. البته امکان دارد ناملایمت‌هایی وجود داشته باشد.
انتخابات یک حق شهروندی است که باید استفاده کنیم

وی افزود: از نظر بین‌المللی نیز همیشه مردم اظهار وجود کردند. در شرایط فعلی امکان دارد دلخوری‌هایی وجود داشته باشد، که بخشی از آن اقتصادی است، بخش دیگر امکان دارد فرهنگی و سیاسی باشد اما بنده به عنوان کسی که دستی در آتش داشتم و همیشه گوشه و کنار کشور خادم مردم بودم، عرض می‌کنم که انتخابات استفاده از یک حقوق شهروندی است و ما باید از حقوق خودمان استفاده کنیم. از هیچ کجای دنیا نمی‌آیند که مشکل ما را حل کنند و یا دلشان به حال ما بسوزد. بنابراین استفاده از حقوق شهروندی یک اصل است.

دیدگاهتان را بنویسید